Abonnement By, Park og Landskab

Videntjenesten for By, Park og Landskab formidler viden fra Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning. Målgruppen er kommuner, tegnestuer, virksomheder, organisationer og myndigheder og andre fagfolk med interesse for området.

Et abonnementet på Videntjenesten for By, Park og Landskab omfatter:

• Videnblade: Korte artikler om aktuelle forskningsresultater. Du får 25-30 nye Videnblade om året, som er eksklusivt forbeholdt abonnenter.
  • Rapporter: Direkte links til nye rapporter, hæfter o.l., der udgives af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.
  • Rådgivning: Mulighed for dialog med vores forskere og rådgivere på mail og telefon – uden beregning.
  • Rabat: Du betaler som en lavere pris, når du deltager i udvalgte faglige arrangementer, som Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning står for.
  • Nyhedsbrev: Udsendes 8 gange om året med links til nye Videnblade, rapporter, arrangementer og efteruddannelse.