Tegn abonnement på Videntjenesten

Videntjenesten formidler kvalitetssikret og let tilgængelig viden til fagfolk. Som abonnent får du eksklusiv adgang til de tre nyeste årgange af Videnblade, mulighed for gratis rådgivning, 10-25 pct. rabat på udvalgte arrangementer – og en tæt kontakt til forskningen.

Nærbilllede af blålilla blomst af storkenæb med insekt

Foto fra Videnbladet Planter til LAR-vejbede skal kunne tåle tørre forhold. Fotograf: Andy Howe

Din direkte forbindelse til forskningen

Videntjenesten giver dig direkte adgang til forskningsresultater fra Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet. Her arbejder forskere og rådgivere bl.a. med by, park, skov og landskab. Projekterne rækker fra emner som belægningsteknik over skovrejsning til løsningen af de store udfordringer, klimaforandringerne giver os.

Som abonnent får du viden, der hjælper dig til at træffe kvalificerede valg i det daglige arbejde – og samtidig fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår på forskningsfronten. Med et abonnement er du også med til at understøtte vores muligheder for at formidle viden i bearbejdet form, der er let at gå til. 

 

 

Forskningsresultaterne præsenteres i korte Videnblade, du kan bruge direkte i det daglige arbejde. Som abonnent har du eksklusiv adgang til de tre nyeste årgange, der ikke kan læses af andre.

Se oversigt over Videnblade

 

 

 

Et abonnement på Videntjenesten giver adgang til dialog med IGN’s forskere og rådgivere, der hjælper dig med at løse konkrete problemer og videregiver egne og andres erfaringer. Du kan maile eller ringe direkte til den medarbejder, du gerne vil have svar fra. Som abonnent har du desuden eksklusiv adgang til uddybende rådgiversvar fra de seneste tre år.

Se oversigt over spørgsmål og svar

 

 

Som abonnent får du 10-25 pct. rabat på vores kernearrangementer Byens Gulv, Kirkegårdskonferencen (fra 2023), Åben Land-Dagene, Bytræseminaret og temadage om pyntegrønt. I nogle tilfælde får du også rabat på andre kurser, temadage og konferencer, der arrangeres af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.

Se aktuelle arrangementer i Den grønne kalender på IGN's hjemmeside 

 

 

I nyhedsbrevet får du links til nye Videnblade, aktuelle rapporter og kommende arrangementer plus nyheder fra forskningen. På den måde er det nemt at holde sig opdateret. Nyhedsbrevet er gratis for alle, men kun abonnenter kan læse nye Videnblade og uddybende rådgiversvar.

Tilmeld dig Videntjenestens nyhedsbrev