Abonnement Skov, Natur og Pyntegrønt

Videntjenesten for Skov, Natur og Pyntegrønt formidler viden fra Sektion for Skov, Natur og Biomasse. Målgruppen er skovejere, naturforvaltere, organisationer, producenter af juletræer og pyntegrønt og andre fagfolk med interesse for området.

Et abonnementet på Videntjenesten for Skov, Natur og Pyntegrønt omfatter:

• Rådgivning: Mulighed for at få svar fra IGN’s rådgivere på mail og telefon – uden beregning.
  • Rabat: Du betaler som en lavere pris, når du deltager i udvalgte faglige arrangementer, som Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning står for.
  • Videnblade: Korte artikler om aktuelle forskningsresultater. Du får 2-6 nye Videnblade om året, som er eksklusivt forbeholdt abonnenter.
  • Rapporter: Direkte links til nye rapporter, hæfter o.l., der udgives af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.
  • Nyhedsbrev: Udsendes 2-3 gange om året med links til nyheder, rådgiversvar, nye Videnblade, rapporter og arrangementer.